Efterårs ønsker

efterårs ønsker

De fineste efterårs ønsker

Så blev det endlig efterår! Og ja, jeg siger endelig, for jeg ELSKER efteråret. Jeg elsker, at der bliver køligere! Man kan have lune sweatre på, drikke mere te, se flere serier under den varme dyne og generelt bare hygge sig lidt mere. Eller sådan ser jeg efteråret – det ved jeg nemlig udemærket godt, at der ikke er ret mange andre der gør. De fleste hader det jo rent faktisk, men ikke mig. Man kan ligeså godt få det bedste ud af det, og ikke brokke sig så meget over, at solen er væk.

Det er efterhånden længe siden, at jeg har delt lidt af mine ønsker med jer. Og denne gang er det virkelig en stak, som jeg vitterligt håber, jeg kommer til at eje noget af, for hold op nogle lækre sager! Se lige det bord der!!

  1. Øverst er der er super flot hvid basis trøje fra Esprit. Selvom det “kun” er en basis trøje, synes jeg virkelig, at den er super fin.
  2. Ved siden af er min yndlingsparfume SI fra Giorgio Amarni, som seriøst dufter himmelsk! Jeg har den allerede nu, men der bliver godt nok sparet på den, og den er desværre næsten tom. Jeg håber lidt den kan holde til jul, i håb om, at jeg får en ny i julegave ;-)
  3. Den smukke vase fra Menu står virkelig højt på ønskesedlen. Jeg synes den er så smuk, og så er jeg helt vild med, at det er en en stor vase med en mindre vase indeni.
  4. Jeg fortalte jer her, at jeg er vild med bandet Haim, og derfor ønsker jeg mig naturligvis deres plade.
  5. Den blå jakke er fra Mango, og er alt for sej! Give me please.
  6. Jeg er også helt tosset med den smukke grå jakke fra Esprit. Den kunne jeg virkelig godt se mig selv i her i efteråret, og så ser den bare vildt behagelig og lun ud.
  7. Måske tænker du: “Ønsker hun sig virkelig en pool?”. Nej nej, det er et billede af en pool jeg ønsker mig ;-)
  8. Sidst men ikke mindst er der det smukkeste bord fra HAY. Jeg er helt tosset med alt i rosa lige for tiden, og kunne derfor ikke stå for dette bord, da jeg fik øje på det.

Så der har i altså mine efterårs ønsker. Er i ligeså vilde med alle tingene, som jeg er? :-)

sponsoreret

2 thoughts on “Efterårs ønsker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *