Den lækreste håndcreme

håndcreme

En håndcreme dine hænder vil klappe af

I ved nok efterhånden, at jeg elsker at prøve forskellige skønhedsprodukter og forskellig makeup. Det er bare så mega fedt, når man finder det ene produkt, som slår alle andre. Og denne gang har jeg fundet en vinder. Denne ufatteligt skønne håndcreme fra Badeanstalten.

Læs også: SÅ SKETE DET!

badeanstalten håndcreme

Jeg er så vild med denne håndcreme! Tænk, at man kan blive så begejstret for en creme. Jeg er vel ikke den eneste? For det første synes jeg, at den dufter helt vildt lækkert. Den har en let duft af grape, hvilket gør, at man ikke bliver kvalt af en eller anden forfærdelig sød duft. Jeg har en anden håndcreme, som er helt ok, men den dufter af jordbær, og man får bare hurtigt kvalme af den alt for søde duft. Så denne duft, som Badeanstalten har lavet, er lige efter min bog.

Læs også: Rabatkode til Frotte.dk

håndcreme fra badeanstalten

Udover duften er selve cremen bare super god. Cremen er med shea butter, som virkelig er med til at gøre huden blød og lækker hurtigt. Shea butter hjælper også med at genoprette elasticitet, hvilket kun er et plus, da man jo gerne vil have flotte og ungdommelige hænder længst muligt ;-)

Læs også: Mac pigmenter

shea butter håndcreme

Et lille tip:

∴Hvis du døjer med tørre albuer er denne håndcreme virkelig god. smør en smule på albuerne, og du vil opdage, at de hurtig bliver blødere∴

Læs også: GOODIEBOX JULI

håndcreme fra badeanstalten

Der var et par uger, hvor mine hænder var ekstremt tørre, og det plejer jeg faktisk aldrig at have problemer med. Jeg tænkte derfor, at jeg ville begynde på denne håndcreme. And I’m glad I did! Selvom cremen er ekstremt fed, absorberes den alligevel hurtigt ind i huden. For mig giver det slet ikke mening, at den trænger så hurtigt ind i huden, når den jo er så fed, men det er bare en af tingene, der gør denne håndcreme genial. Selv når mine hænder ikke er specielt tørre, men alligvel godt kunne bruge en smule kærlighed, absorberes cremen hurtigt.

Læs også: Makeup fra NYX

håndcreme

Der er 100 ml i tuben, og jeg kan med sikkerhed sige, at den kommer til at holde rigtig længe. Man bruger nemlig ikke særlig meget af gangen netop fordi cremen er så fed.

En klar favorit i min beauty afdeling af værelset. Jeg tror faktisk ikke jeg lyver, hvis jeg siger, at jeg bruger håndcremen hver eneste dag. Så god er den bare.

Du kan købe Håndcremen fra Badeanstalten lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *