I dag var jeg til den endelige eksamen

eksamen

Eksamen – den endelige.

OG JEG BESTOD!

Jep, nu er jeg altså færdiguddannet. Det er pisse fedt, og super skræmmende på samme tid. Det er så rart, at det hele er overstået, men hvad så nu..

Som i måske ved har jeg gået på Webintegrator uddannelsen i Århus. Det er en uddannelse, hvor man lærer at kode hjemmesider – så en meget nørdet en af slagsen.

Læs også: Jeg har en kæmpe krise lige nu..

I mandags i sidste uge, fik vi udleveret vores opgave, og så skulle vi ellers bare igang med at kode. Det var nogle super lange og hårde dage, og opgaven blev lavet med blod, sved og tårer – det er virkelig ikke løgn. Wow en stressende uge.

I fredags afleverede vi så, og så handlede det ellers bare om at øve opgaven og begreber igennem. For i dag skulle jeg nemlig op og forsvare min opgave. Jeg var så nervøs, at det gjorde helt ondt, men samtidig fortalte jeg hele tiden mig selv, at det bare skulle overstås. No matter what.

For at være 100% ærlig troede jeg kun lige, at jeg ville bestå. Men det endte faktisk ud med, at jeg fik 7!! Det 7-tal kunne ligeså godt have været et 12-tal for mig, fordi jeg i sidste uge var ret sikker på, at jeg ikke kunne klare det. Og det var ikke en af de der gange, hvor man “lader som om”, man tror man duper, men i virkeligheden godt ved, man ikke gør. Jeg troede helt inde i hjertet, at jeg måske ville dumpe min eksamen.

Læs også: Jeg skal flytte (igen)!!

I dag var karmaen god. Jeg kunne nemlig svare på deres spørgsmål og min præsentation sad lige i øjet (hvis jeg selv skulle sige det hehe). Jeg var så nervøs, og det kunne helt sikkert mærkes. Lige inden jeg skulle igang, sagde min underviser lavt til mig: “husk nu at trække vejret, Anne-Dorthe” – hun kunne virkelig se det på mig haha.

Så ja, nu kan jeg altså kalde mig for Webintegrator, og så må vi ellers se, hvad fremtiden bringer. Nu skal der bare arbejdes på bloggen og Frotte.dk.

2 thoughts on “I dag var jeg til den endelige eksamen

  • Reply Bente 21. marts 2017 at 20:09

    Det er bare flot – Tillykke med en veloverstået eksamen.

    • Reply anne-dorthe 22. marts 2017 at 11:35

      Taaaaaak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *