Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Daglige finurligheder #25 - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Daglige finurligheder #25

kaktusser
Sikke en god weekend jeg har haft mig! Så god en weekend er det virkelig længe siden, jeg har haft mig.

Weekenden startede for mig med, at jeg skulle hente min veninde på banegården i Århus, og så skulle vi ud til min anden veninde, som også lige er flyttet til Århus. Det var vildt lang tid siden, at vi havde set hinanden sidst, så der var så mange ting at snakke om. Der blev spist usund mad, grinet og hygget igennem.

Lørdag kom mine søde forældre og besøgte mig. De havde været så søde at pakke en kasse med forskellige godter, så jeg kunne fylde lidt op i køkkenskabene og køleskabet – jeg tror de er klar over, hvor fattig en student jeg er haha ;-)

Vi tog sammen hen til det marked, som er ved Ingerslevboulevard hver onsdag og lørdag. Det var faktisk første gang, jeg var der, til trods for, at jeg bor virkelig tæt på. Det var vildt hyggeligt, og jeg skal helt sikkert derhen igen.

Derefter tog vi til Tilst, hvor vi skulle ud og kigge i Billig Blomst, hvor jeg købte en masse fine planter, som jeg selvfølgelig nok skal vise jer herinde. Sen eftermiddag tog vi ud til frisør Mirage, som min faster er medejer af, og der blev min mor og jeg klippet.

Søndag tog jeg ud til min farmor, hvor min mor og far havde sovet, og så var der ellers lækker brunch. Det var super hyggeligt, og jeg fik faktisk lært min farmor at bruge snapchat, så nu snapper vi sammen haha ;-)
billig blomst århus

billig blomst århus

Super sød lille fugl i Billig Blomst i Tilst ved Århus.

billig blomst århus

billig blomst århus

brunch

Lækker brunch hos farmor.

veninde

Når man ikke har set sine veninder i lang tid, er man en smule tosset :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *