Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Daglige finurligheder #24 - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Daglige finurligheder #24

Århus

Jeg er tosset med Århus.

Så blev det igen tid til en dejlig stor omgang Daglige finurligheder. Der er en masse billeder taget over mange uger. Det var faktisk meningen, at jeg ville vise jer billederne noget før, men jeg har fuldstændig glemt det. Gamle billede eller ej – i skal ikke snydes for billeder af min hverdag ;-)

I denne omgang finder i en stor omgang billeder fra Aros, da vi med skolen tog et smut forbi Aros. Jeg er jo tosset med Aros, så det gjorde mig bestemt intet, at vores lærer var ivrig efter at skulle derhen.

Btw, så er jeg stadig syg, men jeg er så småt ved at få det bedre. Jeg måtte stå imod og blive hjemme fra skole i dag, hvilket gjorde ondt på mig, for jeg er så bange for at gå glip af noget vigtig information. Nu må vi ses i morgen. Det hjalp ihvertfald lidt med en lækker hjemmelavet grøntsagssuppe her til aften.

fastelavnsbolle

Mor og far var dejlige og gav en fastelavnsbolle med flødeskum sidst de var forbi.

snapchat hund

Jeg er bare tosset med hundefilteret på snapchat. Følg mig på snapchat: annead

aros

På Aros var der samlet 500.000 cigaretter. 500.000!!!!

aros

Flotte lysrør på Aros.

aros

Vi var altså ret begejstrede over den fine kunst på Aros. 

aros

Lysekrone med “overvågningskameraer”. Den var så flot i virkeligheden.

aros

Fin og mystisk kinesisk kunst.

aros

Grunden til at vi egentlig skulle forbi Aros, var for at se Ai Weiwei’s træmand inden den blev fjernet. 

royal copenhagen tallerken

Jeg er blevet en rigtig husmor, der laver lækker hjemmelavet aftensmad – og jeg nyder det!

nachos med dip

Nogle gange er Nachos bare svaret på alle cravings. 

snapchat hund

Igen er jeg lidt for glad for hundefilteret på snapchat hehe (annead)

lam og salat

På besøg hos mor og far, hvor der blev serveret lækkert lam og sindsygt god salat.

squash med tomat

Hjemmelavet courgetti med tomatsovs. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *