Hvis der er én du skal se på Youtube er det..

casey neistats videoer

Smid alt hvad du har i hænderne og mød Casey Neistat

Det virker til at mange af jer godt kan lide mine indlæg om film og serier, jeg har set. Og det er jeg altså virkelig glad for, da jeg virkelig nyder at skrive dem. Selvfølgelig laver jeg også andet end at se film og serier hele tiden.

Jeg ser også Youtube videoer.

Ja, tænk at man kan lave så mange fornuftige ting med sit liv. Men faktisk er der overraskende mange gode videoer på Youtube. Altså udover katte der flipper ud, når de ser en agurk. De videoer er nu også ok.

Jeg følger faktisk en del forskellige personer på youtube. Flest fra udlandet, men også et bare danske bloggere, som har kastet sig ud i Youtube.

Læs også: En vildt intens og inspirerende film

Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at det med at se videoer på nettet er noget jeg kun har gjort i et halvt år. Jeg har gjort det rigtig længe. Faktisk lagde jeg engang selv videoer ud, men slettede dem ret hurtigt, da en veninde gjorde grin med mig. Jeg var så sur på hende, men nu forstår jeg virkelig godt, hvorfor hun gjorde grin med mig! Ej, hvor var jeg pinlig.

Engang fortalte jeg ikke rigtig, at jeg så de her videoer på nettet, for det virkede lidt som om, at folk ikke rigtig forstod konceptet. Så jeg holdte munden lukket. Nu er der flere og flere der ser Youtube ofte, så nu føler jeg mig ikke helt så nørdet. Det er ret fedt.

Læs også: En alt for fin film

Men denne gang vil jeg gerne tippe om en specifik youtuber, som virkelig er alt for cool.

Gutten hedder Casey Neistat, og bor sammen med sin kone og lille datter i New York.

Han er altså ret vild, og har lidt over 4 millioner subscribers, som følger med i hans liv. Og hans liv er ikke så kedeligt endda. Casey har før lavet dokumentarer for HBO, og andre seje projekter. Men på et tidspunkt besluttede han sig for at hoppe over på Youtube, hvor han lige nu filmer sin hverdag.

Det kan måske lyde lidt kedeligt, at følge med i en eller anden mands hverdag. Nej! Han laver de vildeste ting, og så er han bare vildt kreativ og fuld af gode råd, hvilket virkelig inspirere mig. Hver gang jeg ser en af hans videoer får jeg lyst til at gå i gang med alle mulige vilde projekter, og for det meste får jeg også alle mulige idéer til, hvordan jeg kan gøre bloggen endnu bedre, for det vil jeg jo SÅ gerne.

Læs også: En spøjs film der er værd at se

Hver enkelt video han smider op har i gennemsnit 1,5 millioner visninger (sikkert flere – jeg er ikke så god til matematik).

Et par videoer fra Casey Neistat

casey neistat

Mig når jeg ser Casey’s videoer. 

2 thoughts on “Hvis der er én du skal se på Youtube er det..

 • Reply Caroline Stadsbjerg 11. august 2016 at 17:53

  Årh, ham har jeg godt set før! Hvor sjovt. Men enig med dig, der er stadig mange der ikke helt forstår konceptet med youtube, og det bliver da også lidt farligt når man ligger noget op – jeg youtuber selv, men går somme tider lidt stille med dørene om det. Fjollet!
  Hvis du skulle mangle nogle af følge på youtube, så kig forbi mig i hvert fald :D

  https://www.youtube.com/channel/UCP7ZDHQZyFCOKrNCr9hHqjw

  • Reply anne-dorthe 11. august 2016 at 21:17

   Han er altså vild! Men ja, det er lidt sjovt at folk ikke helt har forstået det endnu. Jeg kigger selvfølgelig forbi! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *