Bløde ben til vinter med salt scrub

bløde ben med salt scrub

Bløde ben – ja tak!

Jeg har fundet ud af en ret underlig ting om mig selv.

Jeg elsker at teste ting.

Læs også: Rabatkode til Frotte.dk

salt scrub fra badeanstalten

Ok, måske det i virkeligheden ikke er så underligt, men det er bestemt ikke en ting, jeg sådan lige vidste om mig selv. Det er noget der er gået op for mig, efter jeg nu har testet en del ting på bloggen. Jeg har testet og prøvet et par skøre ting her på bloggen, såsom meditation, at leve for 150 kr på 3 uger og andet. Og om ikke så længe vil jeg komme med en opdatering på “Mission få bløde fødder“.

Efter at have fundet ud af, at jeg elsker at prøve mærkelige ting, og teste ting, har jeg besluttet og gøre det til en fast del af bloggen. Jeg elsker nemlig personligt at læse på andre blogs, hvad folk synes om diverse ting og sager. Og jeg håber selvfølgelig i vil læse med, og komme med jeres input.

Læs også: Mission få bløde fødder

salt scrub fra badeanstalten

Fordi jeg elsker skønhedsprodukter så meget som jeg gør, skal jeg denne gang teste denne lækre salt scrub fra Badeanstalten. I ved måske allerede, at jeg er kæmpe stor fan af badeanstaltens håndcreme og fodcreme, men jeg er nu spændt på, hvad jeg synes om denne sag.

Det er, som i måske kan se, en salt scrub med duft af citrongræs. Så allerede der, lyder den jo meget lækker. Jeg vil i badet skrubbe mig godt ind, så jeg kan få bløde ben i løbet af vinteren. Og selvfølgelig skal den også bare bruges til at eksfoliere resten af kroppen. Det er jo så lækkert at føle sig bløde fra top til tå.

Uanset hvad jeg synes om den, vil jeg lave en opdatering herinde. Måske nogen af jer allerede kender til den, og derfor allerede har bløde ben? ;-)

Læs også: Den lækreste håndcreme

salt scrub fra badeanstalten

2 thoughts on “Bløde ben til vinter med salt scrub

  • Reply Signe Altofte / SIAL 21. november 2016 at 08:09

    Den lyder super dejlig! Og jeg vil også tilføje, at jeg elsker at høre om det, når du tester diverse ting. Du er god til at fortælle om det:)

    • Reply anne-dorthe 21. november 2016 at 15:46

      Årh, hvor dejligt! Jeg synes heldigvis også, at det er rigtig sjovt at skrive om :-) Og mange tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *