Black Mirror på Netflix – den er bar’ go’

black mirror

Black Mirror

Hvorfor betaler Netflix mig ikke store penge endnu? Altså come on man ;-)

Ej, spøg til side (men i siger bare til, Netflix!)

Som jeg skrev i mit indlæg om 2017, har jeg tænkt mig at fortsætte med indlæg om serier. Serier er nemlig noget af det, jeg nørder allermest. Og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der elsker gode serier. Derfor vil jeg gerne dele mine tanker om forskellige serier, så i på den måde måske har noget nyt at se en aften (hver aften.. Lad os nu bare være ærlige).

Læs også: Westworld på HBO – en seire du må se

Min veninde fortalte mig om serien Black Mirror. Hun havde ikke selv set den, da hun fortalte mig om den, men hun havde hørt en del om den. Hun fortalte mig, at den skulle være lidt klam. Og der var jeg så hooked. Jeg har altså bare en eller anden ting for klamme og uhyggelige serier – psykopat in the making?

Så en aften besluttede jeg mig for, at smide Black Mirror på tv’et. Første afsnit var ret klamt! Men på den fede måde. Første afsnit handler om Englands premierminister, som får fortalt, at prinsessen af England er kidnappet. Den eneste måde, han kan redde hende på, er hvis han er villig til at have sex med en gris. Og det er bare vildt spændende, hvor klamt den end lyder haha.

Læs også: Den mest realistiske kærlighedsserie

black mirror netflix

Da afsnittet var færdigt, skulle jeg selvfølgelig se det næste med det samme. Jeg skulle jo ligesom vide, hvad der så skulle ske med ham premierministeren og sådan. Men jeg var hurtigt forvirret. For afsnit to var nemlig om noget helt andet. Hvert afsnit i serien er nemlig en ny historie. Dog har de alle det til fælles, at de alle handler om teknologi – for eksempel har dem, der i afsnit et har kidnappet prinsessen af England, delt en video på Youtube af prinsessen. I et andet afsnit handler det om at like hinanden – ligesom vi gør på Facebook og Instagram.

Det er lidt ligesom om, at serien prøver at fortælle os, hvordan fremtiden bliver med al den teknologi vi er så afhængige af i dag. Det er faktisk ret skræmmende, for det virker ikke helt urealistisk.

Læs også: Endnu en god serie med zombier

Serien er mørk, men virkelig spændende. Jeg kan meget godt lide det med, at hvert afsnit er en ny historie, med nye skuespillere, som lever i en helt anden verden. Og så må jeg sige, at der var nogle ret vilde plot twists et i par afsnit. Især et af dem, chokerede mig helt vildt!

Dog vil jeg sige, at nogle afsnit er mere spændende end andre, men sådan er det vel altid med serier.

Der er 3 sæsoner af Black Mirror ude på Netflix nu. Men der er faktisk ikke så mange afsnit i hver sæson, så man kan ret hurtig få set serien færdig.

Du kan se traileren for sæson 1 nedenfor, men den vil nok virke lidt forvirrende. Måske den alligevel viser, hvad serien handler om, og viser, hvor dyster den er.

 

Se traileren her:

Har nogle af jer set serien?

2 thoughts on “Black Mirror på Netflix – den er bar’ go’

  • Reply Sanne 15. januar 2017 at 17:02

    Uh, den lyder jo spændende! Det kan være, det skal være den næste serie, jeg kaster mig over :-)

    • Reply anne-dorthe 15. januar 2017 at 17:33

      Den er vildt spændende, så det kan du roligt gøre ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *