Her skal du købe billige planter i Århus

billig blomst århus

Billige planter i billig blomst

Ja, du er måske ved at have forstået, at jeg er lidt af en plante freak. Ser jeg en fin plante, så kommer den altså med mig hjem. Jeg har snakket om det et par gange, men det er simpelthen fordi, at planter er med til at give liv til mit værelse, og på den måde får jeg det bare bedre. Og så er det bare blevet en kæmpe hobby for mig.

Men hvor skal du købe dine planter? Der er så mange gode plantebutikker rundt omkring i landet, men det kan være svært at finde lige den plante der passer til budgettet og samtidig er flot. Jeg har før snakket lidt om Blomst // Design, som jeg har købt en fin plante i. Dog var planten ikke særlig billig, men det var de fine basser på billederne heldigvis.

Læs også: Appen til dig der elsker planter

billig blomst

De fine kaktusser på billederne er købt i Billig Blomst i Tilst, som ligger en smule udenfor Århus. Billig Blomst har vildt mange ting til dig der elsker planter! Der er alle slags planter, blomster og krukker, og priserne er altså billige – det hænger godt sammen med navnet ;-)

Læs også: Fede kaktus billeder

I weekenden var min mor, min farmor og jeg et smut forbi, for at se om der var nogle planter og blomster vi bare ikke kunne leve uden. Og det var der altså.

De to kaktusser på billederne er to, som blev købt i weekenden. Kaktussen til venstre kostede kun 19 kr og den til højre kostede 30 kr. Det synes jeg altså er vildt billigt! Sammenlign det med en buket blomster, som kun holder i en uge.

Jeg er så glad for mine nye kaktusser, som forhåbentlig holder længere end en buket blomster. Mon ikke de gør, nu når jeg bruger den mest geniale plante app ;-)

Læs også: Kærlighed til planter

billig blomst

Læs også: Ny kaktus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *