Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Billeder der fanger dig - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Billeder der fanger dig

house doctor stige

Fanger billeder dig?

Jeg sad i sofaen, lyttede til lidt Coldplay og scrollede igennem ligegyldige ting på Facebook. Meget standard for mig. Men pludselig fangede et billede mig. Det var et billede fra Netflix serien “Unbreakable Kimmy Schmidt” og artiklen til billedet hed: “Netflix Knows Which Pictures You’ll Click On – And Why“. Allerede der syntes jeg, at det var lidt morsomt, for jeg lagde jo kun mærke til artiklen på grund af billedet.

Af den grund blev jeg jo nødt til at læse artiklen, men også fordi jeg generelt bare elsker Netflix ret højt. Artiklen handlede om, hvordan billeder påvirker vores valg, når vi skal finde en film eller serie på Netflix. Netflix havde lavet kæmpe undersøgelser for at finde ud af, hvilke billeder der virkede bedst for at lokke folk til at se film og serier hos dem.

Læs også: Appen til dig der er vild med serier

Selvom det hele handlede om at få folk til at se forskellige ting, syntes jeg alligevel, at jeg kunne bruge artiklens indhold til bloggen. Den fik mig nemlig til at tænke over, hvor vigtigt det egentlig er, hvilke billeder jeg bruger til mine indlæg og hvilke billeder jeg smider op på min facebookside.

Jeg kender det jo faktisk selv. Det er ofte billederne der fanger mig som det første, når jeg læser andre blogs og så kommer overskriften ellers bagefter. Måske kender du det, blogger eller ej?

Læs også: 3 fantastiske Netflix serier

Måske du har lagt mærke til, at størstedelen af mine billeder på det sidste, er nogen jeg selv har taget og redigeret? Jeg besluttede mig nemlig for, at det var en ting jeg ville arbejde meget mere på. Jeg synes ofte billederne passer bedre til mine indlæg, og så tror jeg også at gode billeder er med til at fange folk lidt, når det kommer til blogs. Hvad mener du?

Hvis du er vild med Netflix eller bare synes artiklen, som jeg nævnte i dette indlæg, lyder spændende, kan du læse den lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *