Atelier Aarhus kalender

atelier aarhus kalender

Smuk Atelier Aarhus kalender

For at være helt ærlig, er jeg ikke en særlig organiseret person. Jeg er også lidt af et rodehoved. Men jeg vil nu mene, at jeg i 2016, alligvel har været noget bedre end jeg plejer at være.

Jeg er nemlig begyndt at skrive flere to-do lister end nogensinde før. Og hold nu op hvor det hjælper! Jeg får lavet meget mere de dage, hvor jeg har mig en to-do liste. Og det er altså bare vildt rart.

Læs også: Den smukkeste highlighter palette fra Sleek

atelier aarhus kalender

Jeg er også typen, der bliver en smule “stresset”, hvis der er mange ting på programmet, selvom det i virkeligheden ikke er særlig slemt. Men sådan er jeg nu bare, og jeg ved det heldigvis godt, så de fleste gange siger jeg bare til mig selv, at der jo virkelig ikke er noget at stresse over.

Men efter, at jeg har fundet ud af, hvor meget mere jeg når, i løbet af en dag, hvis jeg har en to-do liste, besluttede jeg mig før at blive mere organiseret. Så da den Århusianske blogger Emma fortalte, at hun og Mette havde lavet en kaldender sammen, var jeg hurtigt opmærksom.

Læs også: Rabatkode til Frotte.dk

atelier aarhus kalender

Jeg har ikke rigtig brugt kalender siden folkeskolen. Der sparede jeg hvert år sammen til de der smarte Vi unge kalendre. De var bare ALT i folkeskolen.

Men nu har jeg altså købte den smukke Atelier Aarhus kalender fra de seje piger.

Først og fremmest er den jo bare vildt smuk, men jeg så også Emma lave en video, hvor hun viste kalenderen frem, og fortalte om alle dens smarte funktioner, og der var jeg bare solgt! Den er nemlig vildt funktionel, og det skal min kalender virkelig også bare være, for at jeg kan få lidt mere struktur på mit noget rodede liv haha.

Men faktisk ville jeg også bare gerne støtte et vildt sejt projekt fra to seje unger piger. Det er da bare vildt sejt gået af dem!

Læs også: Mine yndlings skønhedsprodukter

atelier aarhus kalender

Desværre er kalenderen udsolgt, men du kan alligvel kigge et smut forbi Atelier Aarhus her.

Læs også: Om mit praktikforløb

atelier aarhus kalender

2 thoughts on “Atelier Aarhus kalender

  • Reply Sanne 9. november 2016 at 16:34

    Haha, jeg husker så tydeligt Vi-Unge kalenderne! Jeg havde dem også hvert år :D Denne er super smuk, så kan godt forstå, du måtte have fingrene i den :) Super fin blog i øvrigt – du har lige fået dig en ny fast læser – jeg glæder mig til at følge med!

    http://www.sannenoerbjerg.dk

    • Reply anne-dorthe 9. november 2016 at 21:04

      Vi unge kalenderne var bare så seje dengang haha :-D Årh, hvor er du altså sød! Og 1000 tak!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *