Mit nye yndlingspodcast – Anders og Anders

anders og anders podcast

Anders og Anders podcast – du vil ikke kunne undgå at grine!

Er du også hoppet med på podcast bølgen? Hvis ikke du er endnu, kan du ligeså godt se at komme igang, for podcasts smutter ikke foreløbig.

I omkring et år nu, har jeg lyttet til diverse engelske om amerikanse podcast, som er vildt sjove og spændende. Men heldigvis er der kommet flere og flere super gode danske podcast nu. Og derfor vil jeg meget gerne dele mit helt ny yndlingspodcast med jer, for det er simpelthen noget af det sjoveste.

“Anders og Anders podcast”. Det er det nyeste skud på stammen, men du kender måske allerede de gæve gutter fra “De sorte spejdere”, som kørte på P3? Men nu er de at finde på deres helt eget hylende morsomme podcast.

Læs også: Et vildt sjovt podcast

Jeg hørte om det nye podcast, da jeg var i praktik. En af dem, jeg arbejde med begyndte pludselig at grine meget højt, meget pludseligt. Vi alle sammen grinede lidt, og spurgte hende selvfølglig, hvad der var så sjovt. “Anders og Anders podcast” – Det var hendes svar. Så måtte jeg jo bare hjem og google det ;-)

Anders Breinholdt og Ander Lund Madsen er jo generelt bare to super sjove mænd, og når så de mødes, smelter alt sammen og bliver endnu sjovere. De snakker om de mest basale ting, men alligvel formår de at få en til at klukke af grin – man kan simpelthen ikke lade være. Deres måde at blande lidt sjofle emner ind i diverse samtaler er genial.

I et af afsnittene skulle de ringe lidt rundt for at få styr på nogle ting til deres nye “Anders og Anders podcast”, men det gik slet ikke som planlagt, og det gjorde selvfølgelig bare alt al ting blev skide sjovt. Udover det, har de også fået kontakt til Kasper fra Thy igen, som var en gut, de snakkede med mange gange, da de havde “De sorte spejdere”.

Har du hørt podcastet? Hvis ikke, kan du finde det på iTunes, og du kan følge dem på Facebook her.

Læs også: Serial podcast

anders og anders podcast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *