Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Jeg er nu ejer af en ananas plante - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Jeg er nu ejer af en ananas plante

ananas planteDen sødeste ananas plante

Nu fortalte jeg jer jo her, at det havde været en ret god uge fordi bloggen havde fået nyt udseende og fordi jeg nu er ejer af en ananas plante. Det er da definitionen på en god uge.

Er den ikke skøn? En lille nuttet baby ananas. Jeg er slet ikke klar over om ananasen overhovedet bliver stor, eller om man overhovedet kan spise den. Men sød er den altså, så den skulle med mig hjem.

Læs også: Appen til dig der elsker planter

img_2552

Jeg skulle i Ikea med min kære bror for at finde nogle rammer til dette billede og tre fine plakater, jeg er blevet tilsendt. Det lykkedes kun halvt, da jeg fandt ud af, at jeg havde fået nogle alt for store billeder. Der var simpelthen ingen rammer, der var store nok ude i Ikea. Men det hjalp lidt da jeg fik øje på denne skønne ananas plante.

Så fin! Og så kostede den kun omkring 70-80 kr. Det kunne jeg selvfølgelig ikke stå for, ligesom jeg aldrig rigtig kan stå for Ikeas donuts. Kender i det?

Læs også: Her skal du købe billige planter i Århus

Hvis du også er plante elsker skal du helt sikkert smutte forbi Ikea. Ikke nok med, at de har denne lækre ananas plante, de har virkelig også mange andre flotte planter. Faktisk er de fleste af mine planter enten købt i Ikea eller i Billig blomst. Jeg er jo vild med planter, og når de så også er billige klapper jeg i mine små nærige Nordjyske hænder.

Min den flotte store plante er faktisk også købt i Ikea, og den kostede også under 100 kr.

img_2551

Er i ligeså store plantefreaks som jeg er? Eller er i mere til friske blomster? Jeg synes personligt bare det er så ærligt, at friske blomster dør så hurtigt. Circle of life, I know. Men så kan man altså nyde en flot plante lidt længere, og ofte kan en buket blomster jo også koste ligeså meget som en plante.

Læs også: Jeg har købt den smukkeste plante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *