A series of unfortunate events – en spøjs serie

a series of unfortunate events serie

A Series Of Unfortunate Events

Jeg skal faktisk til at skynde mig lidt med mine anmeldelser af serier – jeg har nemlig set super mange det sidste stykke tid. Og i ved jo nok efterhånden, at jeg elsker at skrive om dem. Og jeg elsker især, når i fortæller om i har set dem. Det er også altid rart med forslag, så slå jer gerne løs i kommentarfeltet hehe.

Denne gang har jeg set Netflixs nye A Series Of Unfortunate Events. Måske nogle af jer har set filmen, som udkom i 2004? Jeg kan huske, at jeg har set filmen, men jeg kan slet ikke rigtig huske noget af den. Jeg kan kun huske at Jim Carrey spillede den onde Count Olaf – men det giver jo også god mening, at jeg ikke husker så meget, hvis jeg så den helt tilbage i 2004.

Da jeg hørte, at Netflix havde lavet historien til en serie, var jeg så klar. Jeg er generelt bare kæmpe fan af Netflixs eget indhold. De laver bare nogle skide gode serier.

Læs også: Black Mirror på Netflix

a series of unfortunate events serie

Serien er baseret på 13 bøger skrevet af Lemony Snicket, og handler om tre meget uheldige børn. Vi finder fra første afsnit ud af, at Violet, Klaus og Sunnys forældre er omkommet i en brand. Børnene bliver derfor sendt hen til den noget onde Count Olaf, som i virkeligheden bare er ude efter deres formue. Børnene vil gøre alt for at finde ud af, hvad der skete med deres forældre. De finder undervejs ud af en masse nye og mystiske ting, som de ikke vidste om deres forældre.

Der sker skøre og spændende ting i hvert afsnit, og vi lærer hurtigt, hvor ufatteligt uheldige børnene er – intet går rigtig deres vej, men det er det, der er med til at gøre serien spænende.

Serien er spøjs, spændende og så får man bare lidt sådan en god fornemmelse i maven, når man ser den. Og det skal lige siges af Sunny, som er babyen i familien, er vildt kær! Den onde Count Olaf er spillet af Neil Patrick Harris – i ved ham der er Barney i How I Met Your Mother. Og jeg må sige, at jeg synes han gør det rigtig godt deri.

Læs også: Westworld på HBO – en serie du må se

Der er 8 afsnit i den første sæson, så den er jo hurtigt set. Jeg ville faktisk ønske, at der havde være lidt flere afsnit. Kan ikke rigtigt vente et helt år på en ny sæson, men sådan er gamet vel.

Så ja, jeg synes helt bestemt, at denne serie er et kig værd. Man skal lige give den en chance, for første afsnit imponerer måske ikke helt så meget, som mange af de andre afsnit gør.

Har nogle af jer set A Series Of Unfortunate Events?

Se traileren her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *