5 ting jeg skal nå i december

december

Ting jeg bare skal nå i december

Hvert år til December sker der en masse dejlige ting, og der er så pokkers meget man gerne vil nå. Og sådan har jeg det også i år – der er altså bare nogle specifikke ting, som jeg skal have nået inden december er omme. Og de ting vil jeg selvfølgelig meget gerne dele med jer. I må meget gerne fortælle hvad i skal lave, så jeg måske kan få lidt flere idéer til listen over ting, jeg gerne vil nå.

Læs også: Glædelig 1. december!

kay bojesen abe

 1. Jeg skal nå at se alle mine yndlingsjulefilm. Og der er bare mange! Jeg elsker Alene hjemme (hvem gør ikke det?), og skal se både 1’eren og 2’eren. 3’eren er der jo ingen der gider se, am I right? Udover det kan jeg også rigtig godt lide The Holiday, Elf og hvad der ellers lige er af julefilm i tv’et og på Netflix. Julefilm er virkelig noget af det bedste jeg ved i December.
 2. I år skal jeg nå at bage julesmåkager. Det er faktisk aldrig noget vi sådan har gjort noget i min familie. Vi plejer altid at lave et eller hjemmelavet guf, såsom hjemmelavede æbleskiver eller konfekt, men det er lidt forskelligt. Men i år bor jeg jo ikke hjemme, så der skal prøves selv. Jeg er ude i pebernødder og de der gode nogle med kanel og mandler på toppen.
 3. Der er nogle bestemte ting, som jeg skal spise i december. Man kan jo ikke få alle tingene året rundt (skandale!). Pebernødder, honningkagehjerter, æbleskiver, havregrynskugler og så skal jeg drikke gløgg. Åh, og så er varm leverpostej, sild og røget laks også bare så dejligt.
 4. Hvis man spørger mig, skal man, uanset alder, se Disneys juleshow. Det er jo bare så godt altså.
 5. Og så skal jeg selvfølgelig være sammen med min familie og pynte juletræet. Det bedste ved julen er bare familien.

Kay bojesen abe

2 thoughts on “5 ting jeg skal nå i december

 • Reply Kamilla 4. december 2016 at 13:42

  Jeg er fuldstændig enige med dig. Jeg elsker også alene hjemme alle filmen, det er skønt og grinene, og alle det julefilm, elsker jeg. Det ser jeg hvert jul <3 og alle det ting der sker omkring i december, er bedste.
  Varm leverpostej, slid, og det hele er bare lækkert. Hjemmelave guf med alt, som du beskriver, ja det er skønt. Jeg skal også snart lave havregrynskugler og det pebernødder og ja, hvad det høre med til jul.

  Gode forslag, enig med dig.
  Følger lige med dig herinde.

  Glædelig 2 advent ..
  // Kamilla

  • Reply anne-dorthe 4. december 2016 at 14:01

   Så dejligt, at jeg ikke er den eneste, der elsker alle de ting! Og alene hjemme filmene er jo bare noget af det bedste ved julen :-) Tak, og også rigtig glædelig 2. advent til dig ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *