Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
3 fantastiske Netflix serier - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

3 fantastiske Netflix serier

serier

3 serier du burde få set!

Jessica Jones
Jessica Jones er en serie, som jeg faktisk ikke troede var noget for mig, da det handler om superheltekræfter. Men jeg var virkelig overrasket over, hvor meget serien faktisk fangede mig. Hvis du er vild med superhelte er serien jo perfekt, men hvis du som mig ikke interesseret i superhelte, ville jeg stadig give serien en chance, for historien deri er vildt fed og så elsker jeg den dystre stemning serien har.

Making a muderer
Dette er en serie alle SKAL se, for den er bare for vild! Serien er en dokumentar spredt over 10 afsnit, og handler om Steven Avery, som bliver smidt i fængsel, for noget som han muligvis ikke har gjort. Serien stiller spørgsmåltegn ved om det amerikanske politi måske er en smule korrupt. SE SERIEN!

Narcos
Denne serie er jeg så overrasket over. 70’er universet er så fedt, og så er det bare en kæmpe bonus at seriern handler om Pablo Escobar, som er en virkelig narkoboss. Hvert eneste afsnit er vildt spændende, og man sidder og sluger afsnit efter afsnit i sig. Denne serie vil jeg helt klar anbefale jer at se.

Læs om flere serier, musik og film her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *