Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
I 2015 vil jeg... - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

I 2015 vil jeg…

Jeg er en af dem mange hader. Jeg skriver nytårsforsæt, og nu når jeg er blogger, vil jeg selvfølgelig dele dem med jer (om i vil det eller ej). Here we go!

yoga

Tabe mig
For det første vil jeg gerne tabe mig. Den har i nok hørt før. Jeg siger det hvert år, men jeg har en fornemmelse af, at det nok skal lykkedes mig denne gang (det siger jeg også til mig selv hvert år). Jeg skal skære ned på kulhydraterne. De pokkers kulhydrater! Jeg skal også begynde at træne igen, hvilket jeg mærkeligt nok glæder mig lidt tid. Det føles bare skide godt når man er færdig med en omgang træning. Aller helst vil jeg selvfølgelig gerne bare være tynd, men jeg er også kommet der til, hvor jeg tror, at jeg godt kunne acceptere at være lidt mere kurvet i det. Nu må vi se.

bog

læse bøger

Læse mere
Jeg begyndte endelig med at læse nogle bøger i 2014. Det blive ikke til mange, men jeg gik i gang. Grunden til, at jeg først er begyndt med at læse bøger nu er nok mest fordi, jeg ikke længere er tvunget til at læse kedelige og lange tekster i gymnasiet længere. I år vil jeg læse mange flere bøger. Jeg skal blandt andet læse The Fault in our star og krimien Hypnotisøren. Der er så mange bøger på min ønskeliste på Amazon, men jeg bliver nødt til at få læst nogle af de bøger jeg allerede har inden jeg køber nogle nye.

seng

Stå tidligere op
Ja, jeg må se sandheden i øjnene. Det går bare ikke længere. Jeg sover ALT for længe. Jeg elsker simpelthen bare at sove! Jeg kan stå sent op, og stadig få plads til en lur senere på dagen. Jeg skal altså til at få lidt mere ud af dagen – hvor gammelt og fornuftigt lyder det ikke lige? Suk.

figner på brød

ostebord

Lave mere (sund) mad
Jeg siger det gang på gang. JEG ELSKER AT LAVE MAD. Jeg kunne dog godt gøre det lidt mere end jeg gør nu. Der skal laves lækker mad og endnu sundere mad i 2015. Der skal eksperimenteres med nye råvarer og nye spændende opskrifter.

ballet

Motionere mere
Ja, motion hænger jo sammen med at tabe sig. Jeg hader tanken om motion, og imens jeg cykler eller løber, hader jeg det virkelig også. Men så snart jeg er færdig, er jeg fyldt med ny energi og føler mig lettere. Mere motion er på programmet i 2015.

gå ture

Gå flere ture 
Jeg kunne godt tænke mig at gå mere. Bare sådan gå rundt og lave ingenting. Intet andet end at gå og kigge på mennsker, naturen og alt andet – meget poetisk, I know.

tat tat

Få min første tatovering
Jeg har rigtig længe godt kunne tænke mig en tatovering, men jeg har samtidig være bange for at fortryde stedet på kroppen, jeg får den lavet. Jeg er faktisk ikke så bange for at fortryde selve tatoveringen, da de tatoveringer jeg gerne vil have, har været nogle, jeg har ville have rigtig længe. Det handler mere om placerigen af dem. Jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg i 2015 skal tage mig sammen og tage en chance. Den sidder jo kun på kroppen resten af livet ;-)

jeans og hvid t-shirt

Tage flere outfit-billeder
I år skal der bare tages flere billeder af de outfits jeg begiver mig ud i. I år er året, hvor jeg vil tage flere chancer, og bare gå i det jeg rigtig godt kan lide at gå i. Jeg skal følge de trends jeg har lyst til, og så ellers bare rocke det jeg kan lide.

cool dame

kvinde med cigaret

Være mere cool
Jeg kunne godt tænke mig at være lidt mere cool. Sådan lidt mere badass. Jeg er en kvinde nu (tror jeg da?), og som kvinde burde jeg være mere selvsikker. Det er noget jeg bestemt skal arbejde på i 2015. Jeg VIL være a badass woman.

Caroline de maigret hår

fransk hår

Ikke have knold hele tiden
Jeg vil bare rigtig gerne have hår som en fransk kvinde. Jeg gad så godt have pandehår som den smukke kvinde har på billedet med teksten Francoise eller som smukke Caroline De Maigret har på det første. Deres hår er ret ens, og jeg gad SÅ godt, at jeg kunne have hår som dem, men desværre er der nogle krøller i vejen.

citat

Lave mere af det jeg elsker
Det hele handler vel egentlig om at lave det, som man elsker og brænder for. Det er noget jeg vil bruge tid på i år. Jeg vil gøre drømme til virkelighed og nyde tilværelsen.

vin

vin

Drikke mere vin
Jeg ÆLSKER vin. Så meget, at jeg lige stavede elsker med Æ. Det siger en hel del. Rødvin er min favorit. Jeg har det med sikkerhed fra min far, han elsker også vin og drikker det med største fornøjelse. Vin skal der nydes med familie og venner i 2015.

London

paris

Rejse til London og Paris
Jeg er helt tosset med London og Paris. London har jeg været i en gang og Paris har jeg været i to gange. Jeg vil meget gerne tilbage til begge steder igen. Jeg kunne dog godt tænke mig at tage til byerne og bare tage turen som den kommer. Ikke planlægge for mange turistting, men bare opleve byerne helt tilfældigt, og fra nye skæve vinkler.

Lækker musik

Lækker musik

Lytte til lækker musik
Hvem elsker ikke musik? Jeg gør. Jeg lytter til musik når jeg er i bad, når jeg gør mig klar om morgenen, når jeg cykler hjem fra arbejde, når jeg skriver eller læser blogindlæg og på mange andre tidspunkter. Jeg elsker at finde nye ukendte musikere, og så elsker jeg at finde gammelt musik. Jeg elsker alt fra klassisk musik til heavy rock. Alt fra One Direction til AC/DC.

fede støvler

Købe endnu flere støvler (og sko)
2014 var året, hvor jeg fik en stor kærlighed til støvler. Ankelstøvler mere præcist. Min samling af støvler vil med sikkerhed vokse i 2015.

Nu har jeg fortalt “lidt” om, hvad der skal ske for mig i 2015. Hvad skal der ske for jer?

følg på bloglovin

8 thoughts on “I 2015 vil jeg…

 • Reply Christinna C 6. januar 2015 at 15:45

  Jeg kan ikke se, hvorfor det skal være så fy at lave nytårsforsætter. Det er vel op til en selv, om det fungerer for en eller ej. Jeg vil i hvert fald ønske dig held og lykke med dine.

  • Reply anne-dorthe 6. januar 2015 at 17:21

   Amen! Mange synes simpelthen bare, det er noget fis. Tak og i lige måde, hvis du har nogle ;-)

 • Reply Nanna c. Petersen 6. januar 2015 at 17:57

  Jeg er helt vild med det her indlæg! Og nogle anderledes nytårsforsæt, fx den med vinen haha :D jeg vil også gerne tabe mig og er faktisk også i gang. Det kunne Være fedt at følge med i dit vægttab hvis du har lyst. Stort knus Nanna <3

  • Reply anne-dorthe 6. januar 2015 at 18:31

   Fedt at du kan lide indlægget! Det kunne godt være, at jeg skulle skrive lidt mere om det i nogle indlæg ;-)

 • Reply Pearl 6. januar 2015 at 22:52

  Fedt indlæg. Jeg kan godt lide at det hele ikke er så konkret og at drikke mere vin og købe flere sko, er noget af det bedste jeg længe har læst! :D

  • Reply anne-dorthe 6. januar 2015 at 23:12

   Nu når man tænker over det, er det måske lidt skørt hehe :-) Men hvor er jeg glad for, at du kunne lide indlægget!

 • Reply Sabina 7. januar 2015 at 21:51

  Virkelig godt indlæg! Jeg synes nytårsfortsæt er fantastiske og “hyggelige”. Og det er dine også, tror jeg hopper med på de fleste af dem.

  • Reply anne-dorthe 8. januar 2015 at 10:22

   Tak skal du have!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *